Uppdragsutbildning – Neuroledarskap

Neuroledarskap innebär relationell integration av neurovetenskap i ledarskap och arbetsmiljö.

Plats: Psykologi med meras lokaler i Göteborg eller hos kund.

Kursdatum: Kursen ges som uppdragsutbildning i tre möjliga format: halvdag, endags- och tvådagsutbildning. Kontakta oss för offert.

Beskrivning

Neuroledarskap – att leda med hjärnkunskap

Alla som är intresserade av, eller arbetar med, ledarskap eller ledarutveckling har nytta av att veta hur vår relationella hjärna, som ibland kallas vårt största sociala organ, fungerar på arbetsplatsen. Vi lever med likadana kroppar och nervsystem som våra förfäder på savannen men i radikalt andra sammanhang. Lär dig använda denna kunskap som handlar om hur vår hjärna, våra relationer och vår uppmärksamhetsstyrning samspelar för att skapa hälsa, arbetskapacitet och utveckling.

Plats: I våra lokaler på Drottninggatan 31 centrala Göteborg eller på plats hos er.

Kursledare: Ingrid Almgren Sjölander, från Psykologi med mera, leg. psykolog, specialist i klinisk psykologi med erfarenhet som personalansvarig chef och ledare samt långvarig erfarenhet som utbildare och handledare. Kursledaren har stor erfarenhet av utbildningsinsatser i relationell integration neurovetenskap inom bland annat ledarskap, hälsa och arbetslivet. Läs mer om Ingrid Almgren Sjölander

Målgrupp: Kursen vänder sig till alla som vill lära sig mer om det spännande forskningsfältet neuroledarskap.

Titel

Till toppen