Om workshops i relationer 2017-05-10T14:17:24+00:00

Workshops i relationer –  redskap och förståelse

Välkommen till  våra workshops i relationer  – som ger dig verktyg att använda direkt i er relation och en ny förståelse för hur ni påverkar varandra. Man kan gå workshopen själv, tillsammans med en vän eller med en partner.

Oavsett om ni är två som tillsammans står inför att börja i parterapi eller du bara är nyfiken på vad som händer i en kärleksrelation är ni/du välkomna till en spännande workshop med fokus på relationer: vad säger forskningen, hur fungerar vi som människor och däggdjur, hur funkar vår relationella hjärna, varför är det så svårt med relationer ibland och hur skall vi kunna skapa kontakt som verkligen ger möjlighet till kommunikation med de som vi bryr oss om? Med humor, värme och levande exempel kommer du att få med dig nya glasögon för att se vad som händer i relationer.

Workshops i relationer finns både som kortare kvällsworkshop och som heldag. Om ni går eller skall börja i parterapi rekommenderas heldagsworkshopen för att snabbare få redskap och nytta av terapin.

Du kan vara helt lugn – vi sitter alla i samma båt

På våra workshops delar de som vill med sig av funderingar och egna exempel men den som inte vill behöver inte säga något alls, bara lyssna. Vi är alla människor som är snillrikt gjorda för att både skydda oss och att söka kontakt, och du kommer att kunna se både dig själv och din partner/vän med nya varmare ögon efter att ha deltagit. Fokus är på kärleksrelationer – men du kommer att lära dig mer om andra relationer och hur du är med och påverkar vad du får för relationer.

Kommande workshops och anmälan

Här hittar du våra kommande workshops för par och individer.