Workshops i relationer –  redskap och förståelse

Välkommen till  våra workshops i relationer  – som ger dig verktyg att använda direkt i er relation och en ny förståelse för hur ni påverkar varandra. Man kan gå workshopen tillsammans med en vän eller med en partner.

Oavsett om ni är två som tillsammans står inför att börja i parterapi eller ni bara är nyfiken på vad som händer i en kärleksrelation är ni välkomna till en spännande workshop med fokus på relationer: hur fungerar vi som människor och sociala däggdjur, hur funkar vår relationella hjärna, varför är det så svårt med relationer ibland och hur skall vi kunna skapa kontakt som verkligen ger möjlighet till kommunikation med de som vi bryr oss om? Med värme och levande exempel kommer du att få med dig nya glasögon för att se vad som händer i relationer.

I vårt arbetssätt är vi inspirerade av Hedy Schleifers Encounter Centered couples Therapy (ECcT).

Du kan vara helt lugn

På våra workshops delar de som vill med sig av funderingar och egna exempel men den som inte vill behöver inte säga något alls. Däremot gör ni som kommit tillsammans några övningar. Du kommer att kunna se både dig själv och din partner/vän med mer medkänsla och värme efter att ha deltagit. Fokus är på kärleksrelationer – men du kommer att lära dig mer om andra relationer och hur du är med och påverkar vad dina relationer.

Kommande workshops och anmälan

I nuläget ges workshops endast till par i pågående kontakter hos oss på Parkliniken, ej som öppen kurs. Fråga din parterapeut. Här hittar du mer information om våra workshops.