Tid, stress och relationer – lär dig aktivera hjärnans eget återhämtningssystem

Såhär års är många smärtsamt medvetna om de relationsproblem som kan ha kommit upp under ledigheten, samtidigt som stressen inför höstens snabbt fullbokade kalender gör det mer och avlägset att hinna med att ta itu med det också. Känner du igen dig? Du är i gott sällskap!

Vår sociala hjärna behöver både kontakt, återhämtning och utmaningar och vi är gjorda för att växla mellan dessa spår. Spännande nog så fungerar våra hjärnor och kroppar på nästan samma sätt som vi gjort sedan stenåldern  – fast samhället är helt annorlunda! Lär dig hur du kan använda dig av denna vetskap för att hjälpa dig själv och dina nära att aktivera hjärnans system för avkoppling och vila mellan höstens utmaningar.

Välkommen till en inspirerande frukostträff med time management-experten Petra Brask och psykolog Ingrid Almgren Sjölander där du får dela skratt och få fakta och råd om stress, återhämtning, tidsplanering och relationer.

Frukostföreläsningen är den 5 oktober 2017, hos Petra Brask & Partners på Wallingatan 37 i Stockholm. Läs mer och anmäl här.