Minglet för dig som arbetar med psykologi och relationer. Vill du få en inbjudan när det är dags nästa gång? Anmäl intresse här.

Den 18 juni 2019 var det dags igen för vårt numera årliga mingel på Psykologi med mera & Parkliniken.

Goda möten, många skratt och bubbel bjöds under kvällen och vi är glada att så många valde att komma till oss och förgylla denna soliga försommarkväll. Bilden visar ett av många fina möten under kvällen, här Psykologi med meras ägare Ingrid Almgren Sjölander i samspråk med kollegan och vännen Margareta Andersson.

Vi vill ha fler roliga möten – kom till oss på nästa mingel

Våra mingelgäster arbetar med psykologi och relationer precis som vi, och vi vill gärna bidra till fler mötesplatser för samtal, samvaro och skratt.

Därför är minglet en årlig tradition nu. Om du kommit på något av våra mingel eller svarat på inbjudan inom OSA får du alltid en inbjudan till nästa!

Om du vill få en inbjudan till nästa mingel så anmäl intresse här – det är INTE bindande på något sätt. Svarar du inte på inbjudan när den kommer så rensas e-postadressen bara bort till nästa gång.

Om du tidigare fått inbjudan men inte svarat före OSA så är din e-post bortrensad från inbjudningslistan, om det var en miss och du vill få en inbjudan nästa gång, så välkommen att anmäla dig igen!

Vill du ha kontakt med oss innan dess?

Vill du skapa kontakt med oss innan dess? Kontakta oss eller registrera dig för nyhetsbrev om psykologi och relationer längst ned på sidan psykologimedmera.se eller följ oss på Facebook @psykologimedmera

Vi ser fram emot att ses på nästa mingel eller i annat sammanhang!